Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

MEY supreme peptide (DEKAZ) - Review

Γεια σας αγαπημένοι μου.
Σήμερα είμαι εδώ με ένα νέο ποστ και θα σας μιλήσω για μία υπέροχη κρέμα προσώπου.


Η εταιρία DEKAZ πριν από λίγο καιρό μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω μία κρέμα προσώπου της εταιρίας MEY of Switzerland.
Πριν σας μιλήσω όμως για αυτήν, θα ήθελα να σας πω δύο λόγια για την εταιρία DEKAZ αλλά και για την εταιρία MEY.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας DEKAZ ΕΔΩ!






Η εταιρία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρίες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στον χώρο της ελληνικής επικράτειας. Τον Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία (Α.Ε), δίνοντας της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της.
Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρία φροντίζει συστηματικά για την σωστή προώθηση των κορυφαίων ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών.

Οι κατηγορίες προϊόντων της εταιρίας είναι οι εξής:
~ Δερμοκαλλυντικά προϊόντα - Παραγόμενα και συσκευασμένα στην Ελβετία
~ OTC φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής - Παραγόμενα και συσκευασμένα στην Ελβετία

Μία από τις συνεργασίες της DEKAZ είναι η εταιρία C.R.B. S.A., Switzerland. H συνεργασία με την συγκεκριμένη ελβετική εταιρία γίνεται με την μορφή contract  manufacturing και περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων στο οποίο ανήκει η σειρά MEY of Switzerland.





Πάμε να μιλήσουμε αναλυτικά για την κρέμα που δοκίμασα.


Η κρέμα ονομάζεται supreme peptide και είναι μία αντιγηραντική θεραπεία με έντονες αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Προσφέρει στην επιδερμίδα σας μία κυτταρική αναγέννηση, μία βαθιά ενυδάτωση και διεγείρει τους μηχανισμούς επανόρθωσης του δερματικού φραγμού.

Τα συστατικά που περιέχει:
Αρχικά περιέχει BioNymph Peptide το οποίο μειώνει τις ελεύθερες ρίζες του οξυγόνου και προστατεύει το DNA, προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας τις ρυτίδες και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
Επίσης το συμπυκνωμένο μείγμα από κηραμίδια, λιπαρά οξέα και ολιγοπεπτίδια δρα συνεργικά για την επιδιόρθωση  του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού.
Ακόμη το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων Rasberry διεγείρει την σύνθεση υαλουρονικού οξέος, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τέλος το συστατικό Shea Butter προωθεί την κυτταρική αναγέννηση και η βιταμίνη Ε προσφέρει λάμψη και προστατεύει το δέρμα επιβλαβείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Επιπλέον να τονίσω ότι δεν περιέχει parabens, τεχνητά χρώματα και mineral oil. Δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα, περιέχει άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα και είναι δερματολογικά ελεγμένο.






Η κρέμα supreme peptide έρχεται σε μία ωραία γυάλινη συσκευασία των 50ml. Περιέχει ειδική σπάτουλα ώστε να μην τοποθετούμε τα χέρια μας μέσα στο προϊόν.
Μυρίζει όμορφα και όχι έντονα. 
Αφήνει την επιδερμίδα απαλή μετά την χρήση της χωρίς να κολλάει. Είναι κατάλληλη και για βάση στο μακιγιάζ μας, διότι δεν βγάζει λιπαρότητα. (το ξέρω καλά γιατί έχω πάρα πολύ λιπαρό δέρμα)
Τέλος την χρησιμοποιώ και τα βράδια μου σε πλούσια ποσότητα ώστε να έχω δέρμα μωρού όταν ξυπνήσω.
(Και να μην αποκτήσω ρυτίδες)



Αυτό ήταν το σημερινό ποστ.
Ελπίζω να σας άρεσε.
Τα λέμε σύντομα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου