Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

A beauty review - dulgon hand cream

Γεια σας αγαπημένοι μου.
Σήμερα σας ετοίμασα ένα νέο ποστ και θα μιλήσουμε για ξηρά χεράκια.



Πριν περάσουμε στα προϊόντα να σας πω πρώτα δύο λόγια για την εταιρία.
Η εταιρία ονομάζεται Α beauty και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, παραγωγή και διάθεση προϊόντων από το 2013. Στο site τους μπορείτε να βρείτε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος, αξεσουάρ και αρωμάτων.
Εκτός από τα προϊόντα που εισάγουν έχουν δημιουργήσει και τα δικά τους προϊόντα με την επωνυμία Abeauty. Θα σας μιλήσω σύντομα και για αυτά τα προϊόντα.

Μπορείτε να δείτε το site τους ΕΔΩ!













Χειμώνας, κρύο και τα χέρια μας σκάνε και γίνονται ξηρά. Το τι πρέπει να κάνουμε το ξέρουμε πολύ καλά και αυτό είναι η ενυδάτωση των χεριών μας.
Πρόσφατα δοκίμασα τις κρέμες χεριών dulgon από το site Α beauty. Η dulgon είναι γερμανική εταιρία και οι κρέμες χεριών είναι στα 100ml με σούπερ τιμή.
Αν και τα δικά μου χέρια δύσκολα χρειάζονται κρέμα χεριών, φέτος έχουν κάνει την επανάσταση τους και εδώ και έναν μήνα περίπου τα νιώθω ξηρά.
Το πιο εκνευριστικό όμως είναι όταν η κρέμα δεν απορροφάται εύκολα και τα χέρια κολλάνε για ώρα.
Η dulgon όμως απορροφάται εύκολα, περίπου μέσα σε δύο με τρία λεπτά, χωρίς να αφήνει τα χέρια λιπαρά.
Σε πιο ξηρά χέρια λογικά θα απορροφάται ακόμα πιο γρήγορα. Οι κρέμες που δοκίμασα είναι δύο. Η πρώτη κρέμα (αριστερά) είναι με συνένζυμο Q10 και βιταμίνη E με αντιγηραντική δράση. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και το άρωμα της είναι ήπιο. Η δεύτερη κρέμα (δεξιά) είναι με λάδι ελιάς για ενυδάτωση και απαλότητα. Το άρωμα του είναι λίγο πιο έντονο από την προηγούμενη.
Σας προτείνω να τις δοκιμάσετε και θα καταλάβετε πως είναι πάρα πολύ καλές κρεμούλες χεριών για καθημερινή χρήση.












Αυτό ήταν το σημερινό ποστ.
Ελπίζω να σας άρεσε.
Τα λέμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου