Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Dekaz review


Γεια σας αγαπημένοι, ελπίζω να είστε καλά!
 Σήμερα είμαι εδώ με ένα νέο ποστ και θα σας μιλήσω για δύο νέα προϊόντα που δοκίμασα.

Τα προϊόντα είναι της εταιρίας Mey of Switzerland και μπορείτε να τα βρείτε στην εταιρία DEKAZ!


Δείτε το site τους ΕΔΩ!












Το πρώτο προϊόν είναι ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού (MEY SAVOR LIQUIDE PURIFIANT) που βοηθάει στον σωστό καθαρισμό του προσώπου μας. Περιέχει σαλικυλικό οξύ, πανθενόλη, εκχύλισμα χαμομηλιού, γλυκυρρητινικό οξύ, φρουκτόζη και γλυκίνη που όλα αυτά έχουν απολεπιστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Επίσης περιέχει εκχύλισμα propolis που βοηθάει στην εξάλειψη της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος.
Είναι ένα καθαριστικό σαπούνι που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά και μόλις το δοκιμάσετε θα καταλάβετε πως πραγματικά είναι ένα καθαρό πρόσωπο.


Το δεύτερο προϊόν είναι ένα γαλάκτωμα προσώπου
 (PURE ACTION MATT EMULSION), που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Περιέχει φυτικά έλαια και εκχυλίσματα που απαλύνουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Η βιταμίνη Β6 προσδίδει ματ όψη, σχηματίζει ένα λεπτό πέπλο στην επιφάνεια της επιδερμίδας βοηθώντας την εξάλειψη της υπερβολική έκκρισης του σμήγματος και εμποδίζοντας το φράξιμο των πόρων. Τέλος περιέχει φίλτρα UV που προστατεύουν την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση.
Το χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω δει μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα μου.






Αυτό ήταν το σημερινό ποστ, ελπίζω να σας άρεσε.
Τα λέμε σύντομα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου