Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Fruits & Fleurs ● Review


Γεια σας αγαπημένοι μου. 
Σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για την ελληνική εταιρία fruits & fleurs.

Μπορείτε να τους βρείτε στο facebook ΕΔΩ και στο site τους ΕΔΩ.
Η Fruits & Fleurs είναι μία ελληνική εταιρία που τα προϊόντα της είναι με βάση το ελληνικό λάδι ελιάς σε συνδυασμό με διάφορα άλλα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια.
Δεν χρησιμοποιεί parabens, mineral oils, χρωστικές και άλλα βλαβερά συστατικά.


Πάμε να δούμε τα προϊόντα αναλυτικά...

















ΠΡΟΣΩΠΟ



Το πρώτο προϊόν είναι ένα αντισηπτικό gel καθαρισμού για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες.
Από τα συστατικά του ξεχώρισα το tee trea διότι η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή με τάση ακμής.
Το χρησιμοποιώ το βράδυ και αφαιρεί με ευκολία το μακιγιάζ και τους ρύπους του προσώπου μου.
Είναι απαλό με το δέρμα και κάνει πλούσιο αφρό.
Τέλος να τονίσω πως δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο δέρμα μου, αν και είναι ευαίσθητο.











Συνεχίζω με το δεύτερο προϊόν για το πρόσωπο και δεν είναι άλλο από την κρέμα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση. Διότι είναι για ξηρές/κανονικές επιδερμίδες επέλεξα να την χρησιμοποιήσω το βράδυ. Αποκατέστησε πλήρως μερικά αφυδατωμένα σημεία του προσώπου μου (λόγω κρύου). Απορροφάται εύκολα χωρίς να με κάνει να γυαλίζω. Τώρα που έχει ακόμα κρύο μπορώ να την χρησιμοποιήσω και μέρα. 











Το τρίτο προϊόν είναι η ενυδατική και επανορθωτική κρέμα ματιών. Είμαι 23 και χρησιμοποιώ σπάνια κρέμα ματιών διότι δεν έχω ακόμα ρυτίδες, αν και θα έπρεπε να βάζω συστηματικά, επίσης δεν έχω ούτε μαύρους κύκλους! (τυχερή ε;) 
Το μόνο που έχω είναι γραμμές έκφρασης και πολλές φορές αφυδάτωση λόγω κρύου. Με βοήθησε στο θέμα της αφυδάτωσης, αλλά όσο αφορά στις γραμμές θα το δω σε βάθος χρόνου.











Το τελευταίο προϊόν προσώπου είναι το lip balm με spf25 και είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.
Η βάση του είναι το κερί μέλισσας, δεν έχει χρώμα, το άρωμα του είναι διακριτικό και δίνει τρομερή ενυδάτωση στα χείλη. Μου δίνει όλα αυτά που ζητάω από ένα lip balm τον χειμώνα.
Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το καλοκαίρι διότι έχει spf 25.












ΣΩΜΑ



Το πρώτο προϊόν σώματος που θα σας μιλήσω είναι το αφρόλουτρο με βότανα του βουνού.Υπέροχο άρωμα (σαν ανδρικό), κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει καλά το δέρμα. Ότι ζητάω από ένα αφρόλουτρο!










Συνεχίζω με το γαλάκτωμα σώματος στην ίδια μυρωδιά με το αφρόλουτρο. Είναι λεπτόρρευστο, απορροφάται γρήγορα χωρίς να περιμένω ώρα (ειδικά τώρα τον χειμώνα που κρυώνω, δεν θέλω να περιμένω καθόλου) και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα body butter. Δίνει τέλεια ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα μου και το άρωμα του κρατάει. 







Το τελευταίο προϊόν είναι η κρέμα χεριών και νυχιών. Όσο σπάνια χρησιμοποιώ κρέμα ματιών, τόσο σπάνια χρησιμοποιώ και κρέμα χεριών. Αφού έπεσε στα χέρια μου όμως την χρησιμοποίησα, το μόνο μου θα πω είναι πως απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρά τα χέρια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν έχω σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια. Την έχω δίπλα στο κομοδίνο μου και προσπαθώ να την χρησιμοποιώ συχνά, γιατί η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από τον λαιμό και τα χέρια της.








Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το ποστ.
Θα τα πούμε σύντομα με ένα νέο.
Φιλιά πολλά!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! Ευχαριστούμε για την περιγραφή και τις αναλυτικές πληροφορίες των προϊόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή