Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Καλλυντικά Essence-Review

Γεια σας αγαπημένοι μου.
Σήμερα είμαι εδώ με ένα νέο ποστ.

Πριν καιρό ήρθαν στα χέρια μου κάποια καλλυντικά από την εταιρία Essence και σήμερα θα σας δείξω αυτά που ξεχώρισα και αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά.

Η Essence είναι μια οικονομική εταιρία που έχει αξιόλογα προϊόντα. Κατά καιρούς δοκιμάζω τις μασκάρα τους και οι περισσότερες μου άρεσαν, διότι είναι και ποιοτικές και κοστίζουν κάτω από 5 ευρώ.


Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που ξεχώρισα.













Το πρώτο προϊόν είναι η μασκάρα rock 'n' doll. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχει χοντρό βουρτσάκι, δίνει όγκο αλλά και μήκος. Είναι κατάλληλη για κάθε μέρα αλλά και για το βράδυ αν την περάσετε δύο-τρεις φορές. Το χρώμα της είναι μαύρο και κοστίζει κάτω από 5 ευρώ.









Το δεύτερο προϊόν είναι το μολύβι φρυδιών. Η απόχρωση του είναι το 01 Black. Αν και δεν χρησιμοποιώ συνέχεια μολύβι για να φτιάξω τα φρύδια μου αυτό μου ταίριαξε απόλυτα. Μου αρέσει το γεγονός που έχει το βουρτσάκι στο καπάκι του μολυβιού και έτσι τιθασεύω λίγο τα φρύδια μου. Το χρησιμοποιώ για τα γεμίζω τα κενά στα φρύδια μου. Μόλις μου τελειώσει σίγουρα θα πάω να το πάρω ξανά.













Συνεχίζω με ένα κραγιόν που ενυδατώνει ταυτόχρονα. Αν και το χρώμα του δεν με ξετρέλανε (προσωπικό γούστο),μου άρεσε όμως σαν ιδέα. Μυρίζει όμορφα και προσφέρει όντως ενυδάτωση στα χείλη διότι περιέχει avocado butter. Δεν γράφει κάποιον αριθμό ή ονομασία αλλά είναι στην ροζ συσκευασία.Σίγουρα θα κοιτάξω και άλλες αποχρώσεις.














Το τέταρτο προϊόν είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι το lipbalm σε μορφή lipgloss με άρωμα κεράσι, αν το φάω εγώ θα φταίω;
Νομίζω υπάρχει και σε άλλες αποχρώσεις, εγώ πάντως έχω την κόκκινη. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ πρωί διότι κάνει τα χείλη να φαίνονται όμορφα, δίνει όσο χρώμα και όση λάμψη χρειάζεται.









Τα δύο τελευταία προϊόντα που θα σας δείξω είναι κραγιόν. Το πρώτο κραγιόν είναι σε μία απόχρωση που σπάνια φοράω, nude δηλαδή. Όμως το δοκίμασα και με άφησε ικανοποιημένη. Μου αρέσει να το φοράω όταν τονίζω τα μάτια μου. Είναι από την ματ σειρά και είναι ο αριθμός 01. Είναι αρκετά σταθερό κραγιόν και με ένα μολυβάκι μένει αρκετή ώρα στα χείλη. Φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα τους, είναι οικονομικό και καλό.











Τελειώνω με ένα σκούρο κραγιόν. Είναι από την σειρά velvet matt και είναι ο αριθμός 24. Το χρώμα του είναι σκούρο μωβ. Θέλει μολυβάκι οπωσδήποτε από κάτω γιατί μεν είναι σταθερό αλλά είναι κραγιόν όχι lipstain. Όπως σας είπα για όλα τα προϊόντα είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους, αξίζουν πιο πολλά!






Αυτό ήταν το σημερινό ποστ. 
Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε. 
Σας φιλώ.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! Η εταιρεία essence έχει πολύ ικανοποιητικά προϊόντα σε σχέση με την τιμή τους! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή