Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2015

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα να έχετε.
Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Φεβρουάριο.
Τα περισσότερα είναι προϊόντα περιποίησης γιατί είχα ένα θεματάκι με την επιδερμίδα μου και αυτόν τον μήνα την πρόσεξα ιδιαίτερα.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.










Στην αριστερή φωτογραφία είναι τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Είναι το gel καθαρισμού της la roche posay από την σειρά effaclar. Και η τονωτική λοσιόν μου από την Roc που την λατρεύω.
Στην δεξιά φωτογραφία είναι το scrub προσώπου από την frezyderm. Και η ενυδατική προσώπου της Roc που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η αγαπημένη μου.








 Συνεχίζω με το καστορέλαιο από την dalon (αριστερή φωτογραφία), το χρησιμοποιούσα για τις κοκκινίλες του προσώπου μου. Και ακριβώς από δίπλα είναι η κρέμα με πρόπολη από την apivita, που την χρησιμοποιώ σε ενεργά σπυράκια.
Στην δεξιά φωτογραφία είναι το νέο ξηρό λαδάκι της Pharmasept, που είναι για μαλλιά, σώμα και πρόσωπο.








Τελειώνω με τα καλλυντικά που χρησιμοποίησα αυτόν τον μήνα. Το πρώτο προϊόν είναι το makeup της Vichy που λέγεται dermablend. 
Αμέσως μετά είναι το ρουζ της Mac στην απόχρωση ladyblush. Και τέλος το κραγιόν από την ματ σειρά της Seventeen στην απόχρωση 13.







Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα που μας πέρασε. Είχαμε κάποιο ίδιο;
Εσείς ποιο προϊόν αγαπήσατε;

ΥΓ Αν θέλετε να μάθετε αναλυτικά κάτι για κάποιο προϊόν να μου το πείτε στα σχόλια.

Φιλιά
Άννα


4 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!! αν θες ριξε μια ματια & στα δικα μ αγαπημενα!! http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τζελ καθαρισμου από la roche posay το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό..μάλλον θα είναι το επόμενο που θα αγορασω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, αυτό το τζελ της La Roche το θέλω, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Το ίδιο ισχύει και για το dermablend! Όμορφη παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληκτικό άρθρο !! Εμένα το αγαπημένο μου είναι το dermablend της Vichy ! Θα κάνεις και post για ενυδατικές κρέμες προσώπου ;; :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή