Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

*Panthenols Review*

 Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα σε αυτό το review θα μιλήσουμε για την εταιρία Panthenols. Η Panthenols λοιπόν είναι μία ελληνική εταιρία με αξιόλογα προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά θα τα βρείτε εύκολα σε διάφορα φαρμακεία.
(το review αυτό όπως και κάποια άλλα έχουν καθυστερήσει αρκετά γιατί απείχα από το χώρο του blogging για αρκετό διάστημα).
Στο θέμα μας τώρα...
Πριν αρκετό καιρό λοιπόν μου στάλθηκαν αυτά τα προϊόντα για να πω την άποψη μου και ευχαριστώ πολύ την εταιρία Panthenols.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.
Τα δύο πρώτα προϊόντα είναι ενυδατικές κρέμες.
Στην μωβ συσκευασία είναι μία κρέμα ημέρας η οποία ουσιαστικά είναι ενυδατική, αντηλιακή αλλά και αντιοξειδωτική.
Έχει spf 15 το οποίο είναι καλό για μία ενυδατική κρέμα.
Επίσης έχει αντιρυτιδική προστασία, είναι για τις πρώτες ρυτίδες άρα δεν είναι καθόλου βαριά για το πρόσωπο.
Στο δικό μου δέρμα, το οποίο δεν έχει καθόλου ρυτίδες "έκατσε" καλά, δεν μου προκάλεσε περιττή λιπαρότητα και την απορροφούσε καλά το δέρμα μου.
Στην ροζ συσκευασία αυτήν η ενυδατική είναι για το πρόσωπο αλλά και για τα μάτια.
Προσφέρει ενυδάτωση, είναι αντιρυτιδική, αντιγηραντική και τονωτική.
Έτσι διαβάζοντας αυτά θεώρησα σωστό να το δοκιμάσει η μητέρα μου γιατί είναι μία πλούσια κρέμα που το δέρμα μου δεν την έχει ακόμα ανάγκη.
Είδε όντως μία καλή τόνωση και ενυδάτωση στο δέρμα της. Όσο για τις ρυτίδες είναι ένα θέμα το οποίο δεν μπορείς να το μειώσεις με την χρήση μιας κρέμας. Μου είπε όμως πως σίγουρα θα την έπαιρνε. (όπως έγινε άλλωστε)
Τα δύο επόμενα προϊόντα είναι για τον καθαρισμό του σώματος.
Το πρώτο στην πράσινη συσκευασία ενδείκνυται για πρόσωπο, σώμα αλλά και για ευαίσθητη περιοχή.
Το χρησιμοποίησα στις διακοπές μου και μου έλυσε τα χέρια. Στο πρόσωπο όχι και τόσο συχνά. Καθαρίζει καλά, είναι σχετικά άοσμο ή αλλιώς θα έλεγα πως δεν είχε κάποιο δυνατό και ιδιαίτερο άρωμα. Μου άρεσε αρκετά.
Το ακριβώς από δίπλα στην πορτοκαλί συσκευασία είναι ένα καθαριστικό προϊόν για μωράκια. Μιας και είχα γίνει εκείνη την περίοδο θεία το έδωσα στην ανιψιά μου.
Είναι κατάλληλο και για μαλλιά αλλά και για σώμα.
Είναι ένα καλό προϊόν.Συνεχίζω με ένα υγρό σαπούνι χεριών. Είναι αρκετά ενυδατικό, δεν ξέραινε τα χέρια και το άρωμα του ήταν διακριτικό.
Το δεύτερο προϊόν αυτής της φωτογραφίας είναι ένα αποσμητικό σε μορφή roll on. Το άρωμα του ήταν διακριτικό κρατούσε αρκετή ώρα, το βάζω στα 10 καλύτερα όχι όμως στην πεντάδα.

Τα επόμενα προϊόντα έχουν να κάνουν πάλι με την ενυδάτωση.
Το πρώτο είναι μία ενυδατική κρέμα η οποία είναι κατάλληλη για αφυδατωμένα και ευαίσθητα δέρματα. Την έχω χρησιμοποιήσει σε χέρια, σε πόδια μετά από το ξύρισμα αλλά και σε πρόσωπο. (όταν είχα ξεμείνει από ενυδατική) 
Προσφέρει μία καλή ενυδάτωση. Το άρωμα του είναι ανεπαίσθητο.
Το πράσινο προϊόν το αγαπώ απλά. Είναι ένα gel για δροσιά και ενυδάτωση με κύριο στοιχείο του την αλόη.
Έγινε σύμμαχος μου όταν το δέρμα γίνεται κόκκινο μετά από την έκθεση μου στο ήλιο. Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές ώστε ο πόνος το βράδυ από το κάψιμο να μειωθεί αισθητά.
Μυρίζει σαν αντρικό άρωμα.Τα τελευταία προϊόντα είναι το ίδιο προϊόν απλά οι συσκευασίες αλλάζουν. Φυσικά μιλάω για την κρέμα χεριών που είναι και αυτήν ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Η μικρούλα είναι ότι πρέπει για την τσάντα.
Αρκετά ενυδατική, άρωμα καθαριότητας όχι έντονο και δεν αφήνει τα χέρια λιπαρά.


Αυτά τα προϊόντα δοκίμασα εγώ, έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή γενικά κάποιο προϊόν αυτής της εταιρίας;

Περιμένω τα σχόλια σας.

Φιλιά πολλά
Άννα

3 σχόλια: