Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Οικονομικά κραγιόν!

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; Καλό μήνα και καλή εποχή να έχετε. Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω κάποια πιο οικονομικά κραγιόν. Μερικά από αυτά τα πήρα από Ελλάδα και άλλα είναι δώρο από το εξωτερικό. 



                        Είναι δέκα αυτά που έχω και θα σας δείξω πιο αναλυτικά....




                                                             Ας αρχίσω λοιπόν...
       
   

                                               *Από αριστερά προς δεξιά.

  1. Rimmel, 140 kiss me. Το πιο όμορφο κοραλί που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου. Είναι ματ και χρειάζεται καλή ενυδάτωση. Πολύ σταθερό και με ωραίο άρωμα. Το έχω αγοράσει από την Κωνσταντινούπολη περίπου στα 4-5 ευρώ. 
  2. Lovie, No 9. Ένα όμορφο κεραμιδί χρώμα που είναι πολύ ενυδατικό, με ωραίο άρωμα και αρκετά σταθερό. Μπορείτε να τα βρείτε στην Ελλάδα σε πολλά μαγαζάκια με οικονομικά καλλυντικά. 2-3 ευρώ.
  3. Lovie, No 37. Ένα έντονο φούξια με φρουτένιο άρωμα. Σταθερό και ενυδατικό. Πάλι στα 2-3 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στα φθηνά μαγαζάκια.
  4. Glamorous, No 18. Ένα καφέ-μπορντό χρώμα με ουδέτερο άρωμα. Ενυδατικό, όχι όμως σταθερό. 2-3 ευρώ κοστίζει και μπορείτε να το βρείτε πάλι στα φθηνά μαγαζάκια.
  5. Beauty line Cosmetics, No 323. Ένα nude-καφέ χρώμα, που μυρίζει σαν βούτυρο κακάο, δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα, ούτε από απόδοση, ούτε από χρώμα. 2-3 ευρώ και πάλι από τα φθηνά μαγαζάκια.


* Από αριστερά προς δεξιά

  1. P2, 062 La Rambla. Ένα όμορφο γλυκό ροζ με ουδέτερο άρωμα. Έντονο και σταθερό. Επίσης είναι ενυδατικό και αρκετά οικονομικό. Δώρο από Γερμανία. (Απλά ξέρω πως είναι πολύ οικονομικά).
  2. Astor, 313 nude kiss. Ένα ενυδατικό nude και αρκετά σταθερό,με ωραίο άρωμα. Δώρο από Γερμανία. Αρκετά οικονομικό, 5-6 ευρώ.
  3. Astor,232 red impulse. Ένα έντονο κόκκινο πολύ ενυδατικό, με ωραίο άρωμα. Δώρο από Γερμανία. Οικονομικό, 5-6 ευρώ.
  4. Rhapsody,το νούμερο έχει σβηστεί. Ένα έντονο πολυφορεμένο μπορντό, αρκετά σταθερό. Καλή απόδοση και ωραίο άρωμα. Κοστίζει 2-3 ευρώ και το μπορείτε να το βρείτε στα μαγαζάκια με φθηνά καλλυντικά.
  5. Golden Rose 2000, 141. Το αγαπημένο μου nude σε ροζ αποχρώσεις. Ενυδατικό με ωραίο άρωμα. Δεν είναι πολύ σταθερό αλλά έχει καλή απόδοση. Κοστίζει 2-3 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε πάλι στα φθηνά μαγαζάκια.              

Αυτά ήταν τα κραγιόν κορίτσια, περιμένω τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας. 

                                                       Φιλιά πολλά......

9 σχόλια:

  1. τα lovie ειναι πολυ καλα κραγιονακια εχω και εγω ενα και ειναι πολυ καλο για την τιμη του! :)
    http://stellasbeautyworld.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσα χρωματάκια μας παρουσίασες, φαίνονται υπέροχα κ' σε σε πολύ προσιτές τιμές!!!
    Φιλάκια!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα P2 ειναι πραγματικα οικονομικα εχουν μονο 1,55Ε και ειναι παρα πολυ ωραια. ειδικα αυτη η σειρα με ονοματα απο ταινιες του κινηματογραφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα κορίτσια!Αννα Μαρία πολύ ωραία όλα τα κραγιόν που παρουσιάσες!Έχω δοκιμάσει lovie,beautyline και astor.Για την τιμή τους έχουν καλη΄αποδοση αλλά αν διάλεγα απ'όλα αυτα θα διάλεγα σιγουρα beauty Line λόφω χρωμάτων και αρώματος!
    φιλακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, σε ευχαριστώ αρχικά και να συνεχίσω λέγοντας πως μπορεί να ήμουν εγώ λίγο άτυχη στο χρώμα της beauty line. Ίσως δοκιμάσω και άλλα χρωματάκια...
      Φιλιά πολλά....

      Διαγραφή
  5. panemorfa kragion!!!eidika to fouxia lovie!!!!!!!! :D
    p.s...molis egina melos sto blog sou!einai polu omorfo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή