Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

10 προϊόντα που δεν θα ξαναγόραζα!!

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; Σήμερα αποφάσισα να κάνω αυτό το post που θα σας αναφέρω 10 από τα πολλά προϊόντα που δεν θα ξαναγόραζα..!!


Δεν θυμάμαι αν έχω αναφέρει κάποια από αυτά τα προϊόντα, αλλά για να είναι σε αυτό το post σημαίνει πως δεν έκαναν την δουλειά τους...


  • Το πρώτο είναι το highlighter της essence. Σε πολλές άρεσε αυτό το προϊόν, για να λέμε αλήθειες και εμένα στην αρχή, ίσως γιατί δεν ήξερα πολλά πράγματα από highlighter. Γενικά δεν δούλεψε σε εμένα και ένας λόγος είναι πως είναι σε υγρή μορφή.
  • Το δεύτερο είναι η BB της garniet. Τι να πω για αυτό το πράγμα; Δεν μου κάνει απλά τίποτα, κάλυψη μηδέν και όταν την βάζω είμαι σαν τενεκές με λάδι....ΠΟΛΥΥΥ λιπαρή.!
  • Το τρίτο είναι μία σκιά της elf. Την είχα βάλει στα αγαπημένα του Νοεμβρίου αν θυμάμαι καλά....Ε όχι!! Το παίρνω πίσω...Έγινε σαν πλαστελίνη!! Ότι και να έκανα δεν επανέρχεται!
  • Το επόμενο είναι μία πούδρα της max factor. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Μου δημιουργεί σπυράκια...Σε μισώ.....
  • Το άλλο δίπλα είναι ένα Lip balm από τα H&M. Αφήνει άσπρα τα χείλη μου και απλά δεν κάνει τίποτα, δεν ενυδατώνει καθόλου!!!
  • Το επόμενο είναι μία μάσκα της Oriflame. Δεν θα πω πως είναι χάλια, απλά σε μένα δεν έκανε απολύτως τίποτα.!!
  • Πάμε σε μία παλέτα από την glamorous. Οι συγκεκριμένες παλέτες δεν μου αρέσουν καθόλου(έχω ακόμα μία). Οι σκιές δεν γράφουν καλά και αυτές που γράφουν δεν κρατάνε.
  • Τα επόμενα είναι μολύβια...Το πρώτο μολύβι είναι ένα άσπρο της essence. Αυτό δεν γράφει μέσα στο μάτι και εγώ αυτό ζητάω από τα άσπρο μολύβια...Το έλιωσα για να γίνει πιο μαλακό και έγραψε μέσα στο μάτι αλλά μετά άρχισε να με τσούζει και το αφαίρεσα.
  • Το άλλο μολύβι είναι ένα μαύρο μολύβι της maybelline.Δεν γράφει καθόλου στο μάτι μου, είναι πολύ σκληρό.
  • Τέλος είναι ένα ακόμα άσπρο μολύβι της Beauty Line Cosmetics. Δεν γράφει καθόλου και αν γράψει φεύγει πολύ πολύ εύκολα.


Αυτά κορίτσια μου ήταν τα 10 προϊόντα που δεν θα ξαναγόραζα. Έχετε κάποια από αυτά; Αν ναι, εσείς τι γνώμη έχετε;;;;

Τα λέμε σύντομααα....


~FB page: https://www.facebook.com/pages/Passionglitter/142406805911895


Φιλιά

11 σχόλια:

  1. Συμφωνα για την garnier bb αλλα αφου εβγαλε την ματ, συμβιβάστηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχω δοκιμάσει, φοβάμαι να πω την αλήθεια...

      Διαγραφή
    2. Την καινουρια bb της garnier για ματ αποτέλεσμα θεωρώ ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις, έχει κάλυψη (όση έχει τελοσπάντων...δεν είναι και για camouflage)! έχω λιπαρό δέρμα και γω και έχω μείνει ικανοποιημένη και έκπληκτη επισης γιατί είναι η πρωτη bb που δοκιμάζω!

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ πολύ ! Ισως να είναι στις επόμενες αγορές μου !! Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Σωμφωνώ για την BB cream. Και εγώ την είχα στα προϊόντα που δεν θα ξαναγοράσω ποτέ (βίντεο). Όσο για τα υπόλοιπα, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο. Για τις σκιές της Glamorous τώρα τελευταία πήρα και θεωρώ ότι γενικά δεν γράφουν όλες πολύ καλά, αλλά επειδή βάζω ούτως ή άλλως Primer το έχω ψιλολύσει το θέμα. Για την μάσκα της Oriflame σ΄ευχαριστώ γιατί την ζαχάρωνα και γενικά μου αρέσουν οι μάσκες. Αλλά τώρα που το λες θα το ξανασκεφτώ και ίσως πάρω κάποια άλλη. Πάντως για να μην πετάξεις την BB cream και αν θες να την χρησιμοποιήσεις, η Νατάσα είχε δώσει μια πολύ καλή συμβουλή. Να ταμπονάρεις από πάνω το πρόσωπο με ένα χαρτομάντηλο. Βοηθάει αρκετά. εγώ αυτό κάνω γιατί δεν ήθελα να κλαίω τα 10€. Μόνο τώρα στο πολύ κρύο την αισθάνομαι λίιιιιγο καλύτερα αλλά μην νομίζεις, μόλις τελειώσει πάει στα τσακίδια ;) Πολύ ωραίο Post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η bb είναι μια βλακεία κ μισή ! Εχω δει το βίντεο της Νατάσας και έχω δοκιμάσει το κόλπακι κ πάλι τίποτα ! Εγώ για bb την αγόρασα όχι για να αφαιρώ το "μισό" προϊόν στο χαρτί και να βάζω έναν τόνο πουδρα! Την έδωσα στην μητέρα μου που δεν βαφεται κ πολύ ! Θέλω να δοκιμάσω την ματ γιατί έχω δει καλά σχόλια αλλά φοβάμαι λιγάκι ! Οσο για τις σκιές κ με βάση σκιάς εμένα δεν μένει ! Τέλος για την μάσκα σ εμένα δεν έκανε δουλειά τώρα σε σένα δεν ξέρω ! Αν θες να σου την στείλω να την δοκιμάσεις κ μετά αποφάσισε τι θες να κανείς ! Φιλιά

      Διαγραφή
  3. απο αυτα εχω δοκιμασει μονο την bb και συμφωνω οτι ειναι απαισια, πολυ λιπαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτήν η bb ή θα σου αρέσει πολύ ή καθόλου ! Αυτό κατάλαβα εγώ ! Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Ειχα δειγμα απο τη Garnier και ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ προιον,και απορω πως το εκθειαζαν τοσες bloggers....μα σε ολες να αρεσει πια...;λεω εγω τωρα.Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την αγόρασα ! Γιατί κ εγώ άκουγα πολλά ! Καλά να πάθω !! :p Κοίτα, η κάθε μια έχει την άποψη της και όπως έχω πει κ σε ένα σχόλιο πιο πάνω, ή θα σ αρέσει πολύ ή καθόλου ! Τώρα η καθεμιά γράφει ότι θέλει !! Να κοιτάς blog με αντικειμενικό χαρακτήρα ! Φιλιά

      Διαγραφή
  5. γεια ... απο αυτα δοκίμασα την παλετα της glamorous , συμφωνω μαζί σου , σκέτη αποτυχία δεν γράφουν , τις φοραω με primer για να δώσω την κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή