Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Oriflame mini review

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Σήμερα που ο καιρός είναι βροχερός(στην περιοχή μου :p) είπα να ασχοληθώ λίγο με το blog μου, γιατί τελευταία μόνο βόλτες είμαι. Λοιπόν η Δέσποινα μία ανεξάρτητη
αντιπρόσωπος της Oriflame που μπορείτε να την βρείτε εδώ, διαμέσου του facebook, είχε την ευγενική διάθεση να μου στείλει 2 προϊόντα και κάτι δειγματάκια. Τα δειγματάκια τα έδωσα στην μαμά μου γιατί ήταν για μεγαλύτερες ηλικίες και ένα foundation. Εγώ διότι έχω πρόβλημα με το πρόσωπό μου χρησιμοποιώ μόνο φαρμακευτικές εταιρίες.
Αρχικά να την ευχαριστήσω και να πω πως σύντομα θα παραγγείλω κάποια πράγματα από την Oriflame. Την εταιρία την δοκίμασα πολλά χρόνια πριν και είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένη.

Τα προϊόντα είναι τα παρακάτω....





Ας αρχίσω με το κραγιόν, είναι από την σειρά power shine και το συγκεκριμένο είναι το golden clover.
Μόλις το μύρισα το λάτρεψα, μυρίζει πεπόνι.!! Μου αρέσει πολύ όταν τα κραγιόν μυρίζουν όμορφα.
Το χρώμα του είναι καφέ με ροζ-μοβ αλλά στην φωτογραφία παρακάτω φαίνεται μωβ. Ακόμη έχει και μικρά χρυσά στρασάκια. Είναι τόσο όμορφο το αποτέλεσμα. Η διάρκειά του είναι καλή, όχι όμως τέλεια. Η αίσθηση που αφήνει είναι κάτι ενδιάμεσο από κραγιόν και lipgloss. Η ενυδάτωση είναι αισθητή με την πρώτη χρήση του. Επιπλέον δεν κολλάει. Τέλος η απόδοση χρώματος είναι μέτρια.




Συνεχίζω με την μάσκαρα που ονομάζεται lash explosion, η οποία έχει δυο πλευρές.
Η μία είναι για μήκος και η άλλη για όγκο. Τολμώ να πω πως χρησιμοποιούσα περισσότερο για όγκο διότι η άλλη δεν πιστεύω πως έκανε και θαύματα. Είναι πιο πολύ για πρωί, το βράδυ τις χρησιμοποιείτε και τις δυο. Το χρώμα της είναι μαύρο και έχει 5 ml η κάθε πλευρά. Βολεύει πολύ για ταξίδια και γενικά για την τσάντα γιατί είναι 2 σε 1. Οι βλεφαρίδες μου δεν κολλάνε όταν την χρησιμοποιώ. Και τέλος δίνει έντονο μαύρο χρώμα.


* Το ποστ είναι ενημερωτικό και όχι διαφημιστικό!!!
** Όταν φτάσω τα 200 μέλη θα γίνει ένας νέος διαγωνισμός με πολλά όμορφα δώρα.
*** Οποιαδήποτε ιδέα για ποστ γράψτε την στα σχόλια.




8 σχόλια:

  1. mou arese to xrwmataki tou kragion alla m eprovlimatizei ayto poy anafereis g tin apodosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai polu omorfo k den tha to metaniwseis...anti na to pernas mia duo to pernas duo treis fores....den einai san ta amplified tis mac pou grafoun kateutheian...auto ennow...elpizw na boithisa...kisses :*

      Διαγραφή
  2. το κραγιον φαινεται υπεροχο!!
    καλοφορετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to kragion einai polu wraio!!!:)
    kala thn bioten thn agapw pragmatika!!!
    filakia!!!!

    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή