Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

*Panthenols Review*

 Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα σε αυτό το review θα μιλήσουμε για την εταιρία Panthenols. Η Panthenols λοιπόν είναι μία ελληνική εταιρία με αξιόλογα προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά θα τα βρείτε εύκολα σε διάφορα φαρμακεία.
(το review αυτό όπως και κάποια άλλα έχουν καθυστερήσει αρκετά γιατί απείχα από το χώρο του blogging για αρκετό διάστημα).
Στο θέμα μας τώρα...
Πριν αρκετό καιρό λοιπόν μου στάλθηκαν αυτά τα προϊόντα για να πω την άποψη μου και ευχαριστώ πολύ την εταιρία Panthenols.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.












Τα δύο πρώτα προϊόντα είναι ενυδατικές κρέμες.
Στην μωβ συσκευασία είναι μία κρέμα ημέρας η οποία ουσιαστικά είναι ενυδατική, αντηλιακή αλλά και αντιοξειδωτική.
Έχει spf 15 το οποίο είναι καλό για μία ενυδατική κρέμα.
Επίσης έχει αντιρυτιδική προστασία, είναι για τις πρώτες ρυτίδες άρα δεν είναι καθόλου βαριά για το πρόσωπο.
Στο δικό μου δέρμα, το οποίο δεν έχει καθόλου ρυτίδες "έκατσε" καλά, δεν μου προκάλεσε περιττή λιπαρότητα και την απορροφούσε καλά το δέρμα μου.
Στην ροζ συσκευασία αυτήν η ενυδατική είναι για το πρόσωπο αλλά και για τα μάτια.
Προσφέρει ενυδάτωση, είναι αντιρυτιδική, αντιγηραντική και τονωτική.
Έτσι διαβάζοντας αυτά θεώρησα σωστό να το δοκιμάσει η μητέρα μου γιατί είναι μία πλούσια κρέμα που το δέρμα μου δεν την έχει ακόμα ανάγκη.
Είδε όντως μία καλή τόνωση και ενυδάτωση στο δέρμα της. Όσο για τις ρυτίδες είναι ένα θέμα το οποίο δεν μπορείς να το μειώσεις με την χρήση μιας κρέμας. Μου είπε όμως πως σίγουρα θα την έπαιρνε. (όπως έγινε άλλωστε)












Τα δύο επόμενα προϊόντα είναι για τον καθαρισμό του σώματος.
Το πρώτο στην πράσινη συσκευασία ενδείκνυται για πρόσωπο, σώμα αλλά και για ευαίσθητη περιοχή.
Το χρησιμοποίησα στις διακοπές μου και μου έλυσε τα χέρια. Στο πρόσωπο όχι και τόσο συχνά. Καθαρίζει καλά, είναι σχετικά άοσμο ή αλλιώς θα έλεγα πως δεν είχε κάποιο δυνατό και ιδιαίτερο άρωμα. Μου άρεσε αρκετά.
Το ακριβώς από δίπλα στην πορτοκαλί συσκευασία είναι ένα καθαριστικό προϊόν για μωράκια. Μιας και είχα γίνει εκείνη την περίοδο θεία το έδωσα στην ανιψιά μου.
Είναι κατάλληλο και για μαλλιά αλλά και για σώμα.
Είναι ένα καλό προϊόν.











Συνεχίζω με ένα υγρό σαπούνι χεριών. Είναι αρκετά ενυδατικό, δεν ξέραινε τα χέρια και το άρωμα του ήταν διακριτικό.
Το δεύτερο προϊόν αυτής της φωτογραφίας είναι ένα αποσμητικό σε μορφή roll on. Το άρωμα του ήταν διακριτικό κρατούσε αρκετή ώρα, το βάζω στα 10 καλύτερα όχι όμως στην πεντάδα.









Τα επόμενα προϊόντα έχουν να κάνουν πάλι με την ενυδάτωση.
Το πρώτο είναι μία ενυδατική κρέμα η οποία είναι κατάλληλη για αφυδατωμένα και ευαίσθητα δέρματα. Την έχω χρησιμοποιήσει σε χέρια, σε πόδια μετά από το ξύρισμα αλλά και σε πρόσωπο. (όταν είχα ξεμείνει από ενυδατική) 
Προσφέρει μία καλή ενυδάτωση. Το άρωμα του είναι ανεπαίσθητο.
Το πράσινο προϊόν το αγαπώ απλά. Είναι ένα gel για δροσιά και ενυδάτωση με κύριο στοιχείο του την αλόη.
Έγινε σύμμαχος μου όταν το δέρμα γίνεται κόκκινο μετά από την έκθεση μου στο ήλιο. Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές ώστε ο πόνος το βράδυ από το κάψιμο να μειωθεί αισθητά.
Μυρίζει σαν αντρικό άρωμα.











Τα τελευταία προϊόντα είναι το ίδιο προϊόν απλά οι συσκευασίες αλλάζουν. Φυσικά μιλάω για την κρέμα χεριών που είναι και αυτήν ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Η μικρούλα είναι ότι πρέπει για την τσάντα.
Αρκετά ενυδατική, άρωμα καθαριότητας όχι έντονο και δεν αφήνει τα χέρια λιπαρά.










Αυτά τα προϊόντα δοκίμασα εγώ, έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή γενικά κάποιο προϊόν αυτής της εταιρίας;

Περιμένω τα σχόλια σας.

Φιλιά πολλά
Άννα

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Fresh Line Review!

Γεια σας κορίτσια μου.
Σήμερα θα σας μιλήσω για την εταιρία fresh line.
Κατά καιρούς μου έστειλαν αυτά τα τρία πακετάκια με λαχταριστά προϊόντα σώματος και θέλω να ευχαριστήσω πολύ την εταιρία για αυτές τις εκπλήξεις.

Πάμε να σας πω λίγα λόγια για το κάθε πακέτο που μου έχει σταλεί.










Πακέτο νούμερο 1: Σε αυτό το πακέτο είχε δύο βαζάκια με ένα scrub και ένα body butter σώματος.
Το scrub είναι με άρωμα σταφύλι. Οι κόκκοι του είναι αρκετά χονδροί και κάνουν βαθιά απολέπιση. Το άρωμα κρατάει αρκετή ώρα στο δέρμα. (πρέπει οπωσδήποτε να το μυρίσετε).
Το body butter είναι σε άρωμα βανίλια και καραμέλα, δεν είναι από τις αγαπημένες μου μυρωδιές η καραμέλα, αλλά στο συγκεκριμένο δεν με ενοχλεί γιατί στην δική μου μύτη μυρίζει περισσότερο η βανίλια. Κάνει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.









Πακέτο νούμερο 2: Το πιο λαχταριστό πακέτο από τα τρία, σαν το γλειφιτζούρι. Εδώ βλέπουμε ένα πακέτο με τρία αφρόλουτρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω τις μυρωδιές, το μόνο που θα πω ότι και οι τρεις είναι "φρουτένιες". Πρέπει οπωσδήποτε να τα μυρίσετε. (το δικό μου αγαπημένο είναι το grape)
Για αυτά τα αφρόλουτρα πρέπει να ξέρετε τρία πράγματα. Πρώτον ότι είναι σε ιδανική συσκευασία για ταξίδια. Δεύτερον το άρωμα τους κρατάει πάνω στο δέρμα, ακόμα μετά από αρκετή ώρα. Και τρίτον αν και δεν κάνουν πλούσιο αφρό καθαρίζουν αρκετά καλά.
ΥΓ Συν ότι μυρίζει ΟΛΟ το μπάνιο μετά.









Πακέτο νούμερο 3: Το τελευταίο πακέτο ήταν το πιο μεγάλο από όλα. Όλο τα προϊόντα είναι από την σειρά Galatea. Και το άρωμα τους; Βανίλια και καρύδα!!!
Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την μυρωδιά!
Ξέρετε τι θα πω...πρέπει να πάτε να τα μυρίσετε.
Λοιπόν, το πρώτο προϊόν που δοκίμασα είναι το αφρόλουτρο, ένα θα σας πω... έχει  μέσα φυσικό περλίτη.  Είναι όπως και τα προηγούμενα αφρόλουτρα, δηλαδή αν και δεν κάνει πλούσιο αφρό καθαρίζει αρκετά καλά.
Το body milk είναι ένα γαλάκτωμα σώματος αρκετά λεπτόρευστο αλλά η ενυδάτωση είναι επαρκής.
Το body splash είναι κάτι σαν άρωμα αλλά δεν έχει την διάρκεια του αρώματος. Είναι ένα προϊόν που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι γιατί δεν σε "μπουκώνει" σαν ένα άρωμα. 
Το τελευταίο είναι ένα λάδι για μασάζ, είναι το μόνο προϊόν που δεν έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και ο λόγος είναι πως δεν μου κάνουν αρκετά συχνά μασάζ ειδικά με λάδι. Αν και το χρησιμοποιώ που και που στα πόδια για ενυδάτωση και μπορώ να πω πως κάνει δουλίτσα.
Το σφουγγάρι-λούφα είναι ιδανικό για απολέπιση.
Και το βραχιολάκι ήταν μία ακόμα έκπληξη.



Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά την fresh line για τις όμορφες εκπλήξεις.
Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Περιμένω τα σχόλια σας.

Φιλιά πολλά 
Άννα













Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2015

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα να έχετε.
Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Φεβρουάριο.
Τα περισσότερα είναι προϊόντα περιποίησης γιατί είχα ένα θεματάκι με την επιδερμίδα μου και αυτόν τον μήνα την πρόσεξα ιδιαίτερα.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.










Στην αριστερή φωτογραφία είναι τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Είναι το gel καθαρισμού της la roche posay από την σειρά effaclar. Και η τονωτική λοσιόν μου από την Roc που την λατρεύω.
Στην δεξιά φωτογραφία είναι το scrub προσώπου από την frezyderm. Και η ενυδατική προσώπου της Roc που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η αγαπημένη μου.








 Συνεχίζω με το καστορέλαιο από την dalon (αριστερή φωτογραφία), το χρησιμοποιούσα για τις κοκκινίλες του προσώπου μου. Και ακριβώς από δίπλα είναι η κρέμα με πρόπολη από την apivita, που την χρησιμοποιώ σε ενεργά σπυράκια.
Στην δεξιά φωτογραφία είναι το νέο ξηρό λαδάκι της Pharmasept, που είναι για μαλλιά, σώμα και πρόσωπο.








Τελειώνω με τα καλλυντικά που χρησιμοποίησα αυτόν τον μήνα. Το πρώτο προϊόν είναι το makeup της Vichy που λέγεται dermablend. 
Αμέσως μετά είναι το ρουζ της Mac στην απόχρωση ladyblush. Και τέλος το κραγιόν από την ματ σειρά της Seventeen στην απόχρωση 13.







Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα που μας πέρασε. Είχαμε κάποιο ίδιο;
Εσείς ποιο προϊόν αγαπήσατε;

ΥΓ Αν θέλετε να μάθετε αναλυτικά κάτι για κάποιο προϊόν να μου το πείτε στα σχόλια.

Φιλιά
Άννα